آشپزی خانگی آسان با مرغ: 21 ایده طلایی از دل نی نی سایت
مرغ یکی از محبوبترین و پرکاربردترین مواد اولیه در آشپزی خانگی است. هم به سرعت آماده میشود و هم با انواع طعمها و ادویهها به خوبی ترکیب میشود. در این پست، 21 ایده خوشمزه و آسان برای پخت مرغ را از تجربیات کاربران نی نی سایت جمعآوری کردهایم. پس با ما همراه باشید تا یک منوی متنوع از غذاهای لذیذ با مرغ داشته باشید!
این ایدهها شامل دستور پخت غذاهای ساده و روزمره تا غذاهای کمی مجلسیتر میشود. هدف ما این است که به شما کمک کنیم تا با کمترین زمان و مواد اولیه، غذاهای خوشمزهای برای خانواده خود تهیه کنید.
- 🌐مرغ سوخاری خانگی با طعم رستورانی (بهرهگیری از پودر سوخاری پانکو)
- 🌐جوجه کباب تابهای با طعم زعفرانی و آبلیمو
- 🌐خورش مرغ آلو با طعم ملس و ترش
- 🌐مرغ شکم پر با گردو و زرشک (مناسب مهمانی)
- 🌐کتلت مرغ با سیب زمینی و سبزیجات معطر
- 🌐شنیسل مرغ با سس قارچ
- 🌐ناگت مرغ خانگی سالم و خوشمزه
- 🌐مرغ ترش شمالی با رب انار و سبزیجات معطر
- 🌐خوراک مرغ و سبزیجات با سس سویا
- 🌐مرغ کاری با ادویه های هندی
- 🌐ته چین مرغ با زرشک و خلال پسته
- 🌐سالاد الویه با مرغ ریش ریش شده
- 🌐ساندویچ مرغ گریل شده با سس مایونز و کاهو
- 🌐مرغ مکزیکی با فلفل دلمه ای و ذرت
- 🌐کوکو مرغ با جعفری و پیازچه
- 🌐سوپ مرغ مقوی و درمان سرماخوردگی
- 🌐پاستا با سس آلفردو و مرغ
- 🌐لازانیا با سس بشامل و مرغ
- 🌐پیتزا مرغ و قارچ خانگی
- 🌐مرغ پرتقالی با عطر و طعم بی نظیر
- 🌐زرشک پلو با مرغ مجلسی

این 21 ایده فقط شروع راه هستند. با کمی خلاقیت و تغییر در مواد اولیه و ادویهها میتوانید غذاهای جدید و متنوعی با مرغ درست کنید. فراموش نکنید که مهمترین چیز در آشپزی، عشق و علاقه است.
امیدواریم این ایدهها برای شما مفید باشند و بتوانید با آنها غذاهای خوشمزهای برای خانواده خود تهیه کنید. نوش جان!
منتظر نظرات و پیشنهادات شما در مورد این ایدهها هستیم. اگر دستور پخت خاصی با مرغ دارید که دوست دارید با ما به اشتراک بگذارید، خوشحال میشویم در قسمت نظرات آن را با ما در میان بگذارید.
آشپزی خانگی آسان با مرغ – تجربیات نی نی سایت
مرغ سوخاری فوری با آرد سوخاری آماده
یکی از سادهترین روشها بهرهگیری از آرد سوخاری آماده است. کافیه مرغ رو مزهدار کنید، توی آرد بغلتونید و سرخ کنید. بعضی از دوستان نی نی سایتی پیشنهاد میدن قبل از آرد سوخاری، مرغ رو توی تخم مرغ زده شده بغلتونید تا آرد بهتر بچسبه. میتونید از ادویههای مختلف مثل پودر سیر، پودر پیاز، پاپریکا و فلفل برای مزهدار کردن آرد استفاده کنید. برای اینکه مرغ کاملا مغزپخت بشه، حرارت رو ملایم نگه دارید و اجازه بدید به آرومی سرخ بشه. اگر فر دارید میتونید بعد از سرخ کردن مختصر، مرغ رو توی فر هم بذارید تا کاملا بپزه. یادتون باشه روغن باید داغ باشه تا مرغ ترد بشه و روغن جذب نکنه. برای سرو، با سیب زمینی سرخ کرده و سس مورد علاقهتون نوش جان کنید!
خورشت مرغ با طعم ملس
برای یه خورشت مرغ خوشمزه با طعم ملس، از آلو و قیسی استفاده کنید. مرغ رو تفت بدید و بعد پیاز داغ و رب گوجه فرنگی رو اضافه کنید. آلو و قیسی رو از قبل خیس کنید و بعد به خورشت اضافه کنید. برای طعم ملس بهتر، میتونید کمی شکر یا آبلیمو هم اضافه کنید. به جای آب، از آب مرغ استفاده کنید تا خورشت خوشمزهتر بشه. یادتون باشه در اواخر پخت، زعفران دم کرده رو اضافه کنید تا عطر و طعمش عالی بشه. این خورشت با برنج زعفرانی خیلی خوشمزه میشه!
جوجه کباب تابه ای با طعم زعفرانی
جوجه کباب تابه ای یه غذای سریع و خوشمزه است که توی تابه درست میشه. تکههای مرغ رو با پیاز رنده شده، زعفران، آبلیمو، روغن زیتون و نمک و فلفل مزهدار کنید. اجازه بدید حداقل یک ساعت مرغ استراحت کنه تا خوب مزهدار بشه. توی تابه با حرارت متوسط مرغها رو بچینید و اجازه بدید با آب خودشون بپزن. در صورت نیاز میتونید کمی آب اضافه کنید تا مرغ نسوزه. وقتی آب مرغ کشیده شد، مرغها رو برگردونید تا طرف دیگه هم سرخ بشه. برای عطر بیشتر، میتونید در اواخر پخت کمی کره اضافه کنید.
ته چین مرغ فوری در قابلمه
برای ته چین مرغ فوری، اول برنج رو آبکش کنید. مرغ رو بپزید و ریش ریش کنید. زرده تخم مرغ رو با ماست و زعفران مخلوط کنید. برنج آبکش شده رو به مخلوط زرده اضافه کنید. ته قابلمه رو روغن بریزید و مقداری از مخلوط برنج رو ته قابلمه بریزید. مرغ ریش ریش شده رو روی برنج بریزید و بقیه برنج رو روی مرغ بریزید. قابلمه رو روی حرارت ملایم بذارید تا ته چین بپزه و ته دیگ ببنده.
کتلت مرغ با سیب زمینی
مرغ پخته و ریش ریش شده رو با سیب زمینی آبپز رنده شده مخلوط کنید. پیاز رنده شده، تخم مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه رو به مخلوط اضافه کنید. خوب مواد رو ورز بدید تا یکدست بشه. از مواد کتلت بردارید و به شکل دلخواه فرم بدید. توی روغن داغ سرخ کنید تا طلایی بشه. میتونید از سبزیجات معطر مثل جعفری و گشنیز هم در کتلت استفاده کنید. برای اینکه کتلت خوشمزهتر بشه، میتونید کمی پودر سوخاری هم به مواد اضافه کنید.
مرغ ترش شمالی
مرغ رو تفت بدید و کنار بذارید. پیاز داغ، گردو آسیاب شده، سبزیجات معطر (گشنیز، جعفری، نعنا و خالواش) رو تفت بدید. رب انار، آب نارنج و نمک و فلفل رو اضافه کنید. مرغ رو به مواد اضافه کنید و اجازه بدید با حرارت ملایم بپزه. میتونید کمی شکر هم اضافه کنید تا طعم ملس داشته باشه. یادتون باشه سبزیجات معطر نقش مهمی در طعم مرغ ترش دارند. این غذا با کته خیلی خوشمزه میشه!
شنیسل مرغ
تکههای سینه مرغ رو نازک برش بزنید. مرغ رو با بیفتک کوب بکوبید تا نازکتر بشه. مرغ رو با نمک و فلفل مزهدار کنید. مرغ رو ابتدا در آرد سفید، سپس در تخم مرغ زده شده و در آخر در آرد سوخاری بغلتونید. توی روغن داغ سرخ کنید تا طلایی بشه. میتونید از پنیر پارمزان رنده شده هم در آرد سوخاری استفاده کنید. شنیسل مرغ رو با سیب زمینی سرخ کرده و سالاد سرو کنید.
استراگانف مرغ
مرغ رو نگینی خرد کنید و تفت بدید. پیاز داغ و قارچ خرد شده رو به مرغ اضافه کنید و تفت بدید. آرد رو اضافه کنید و تفت بدید تا بوی خامی آرد گرفته بشه. شیر یا آب مرغ رو اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظ بشه. خامه، نمک و فلفل رو اضافه کنید و هم بزنید. در آخر جعفری خرد شده رو اضافه کنید. استراگانف مرغ رو با پوره سیب زمینی سرو کنید.
مرغ شکم پر
مرغ رو تمیز کنید و بشویید. داخل شکم مرغ رو با سبزیجات معطر، گردو، زرشک، آلو و پیاز داغ پر کنید. شکم مرغ رو با نخ و سوزن بدوزید. مرغ رو با نمک، فلفل، زردچوبه و روغن زیتون مزهدار کنید. مرغ رو توی فر با حرارت ملایم بپزید تا کاملا مغزپخت بشه. میتونید مرغ رو قبل از گذاشتن توی فر، کمی تفت بدید تا پوستش طلایی بشه. مرغ شکم پر یه غذای مجلسی و خوشمزه است!
جوجه چینی
تکههای مرغ رو در مخلوط سس سویا، زنجبیل رنده شده، سیر رنده شده و نشاسته ذرت بخوابانید. مرغها رو در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند. برای تهیه سس، سس سویا، شکر، سرکه برنج و نشاسته ذرت را مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا غلیظ شود. مرغهای سرخ شده را در سس بغلتانید و سرو کنید. میتونید از سبزیجات خرد شده مثل فلفل دلمه ای و پیازچه هم در جوجه چینی استفاده کنید. جوجه چینی یک غذای خوشمزه و سریع است. برای طعم بهتر، از عسل هم در سس استفاده کنید.
مرغ با سس انار
مرغ را تفت دهید تا طلایی شود. پیاز داغ و رب انار را اضافه کنید و تفت دهید. آب انار، نمک و فلفل را اضافه کنید و اجازه دهید مرغ با سس بپزد. میتوانید از دانه های انار برای تزیین استفاده کنید. برای طعم ملس تر، کمی شکر اضافه کنید. این غذا با برنج کته و سبزی خوردن بسیار لذیذ است. مقدار رب انار را بسته به ترشی آن تنظیم کنید.
مرغ با سس پرتقال
مرغ را تفت دهید تا طلایی شود. آب پرتقال، پوست پرتقال رنده شده، شکر، سرکه سیب و سس سویا را مخلوط کنید. سس را روی مرغ بریزید و اجازه دهید مرغ با سس بپزد. برای غلیظ شدن سس، میتوانید کمی نشاسته ذرت اضافه کنید. این غذا طعم ترش و شیرین و بسیار لذیذی دارد. برای تزیین از برش های پرتقال استفاده کنید. از فیله های مرغ بدون استخوان استفاده کنید.
خوراک مرغ و سبزیجات
تکه های مرغ را با پیاز و سیر تفت دهید. هویج، سیب زمینی، فلفل دلمه ای و کدو را خرد کنید و به مرغ اضافه کنید. نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن را اضافه کنید. کمی آب اضافه کنید و اجازه دهید خوراک با حرارت ملایم بپزد. میتوانید از نخود فرنگی و ذرت هم استفاده کنید. این خوراک غذایی سالم و مقوی است. برای طعم بهتر، از عصاره مرغ استفاده کنید.
سالاد الویه با مرغ
سیب زمینی و تخم مرغ را آبپز کنید و رنده کنید. مرغ پخته شده را ریش ریش کنید. خیارشور و نخود فرنگی را اضافه کنید. سس مایونز، نمک، فلفل و آبلیمو را اضافه کنید و مخلوط کنید. سالاد الویه را در یخچال قرار دهید تا خنک شود. میتوانید از هویج پخته و رنده شده هم استفاده کنید. سالاد الویه یک پیش غذای محبوب است.
کرپ مرغ
برای تهیه کرپ، آرد، تخم مرغ، شیر و نمک را مخلوط کنید و در تابه نازک سرخ کنید. مرغ پخته شده را ریش ریش کنید و با قارچ تفت دهید. به مرغ و قارچ، پنیر پیتزا و سس سفید اضافه کنید. مخلوط را داخل کرپ بریزید و رول کنید. کرپ ها را در فر یا تابه گرم کنید. کرپ مرغ یک غذای خوشمزه و متفاوت است. برای طعم بهتر، از سبزیجات معطر استفاده کنید.
پیراشکی مرغ
خمیر پیراشکی را آماده کنید. مرغ پخته شده را ریش ریش کنید و با پیاز و فلفل دلمه ای تفت دهید. به مرغ و سبزیجات، پنیر پیتزا و ادویه های دلخواه اضافه کنید. از خمیر پیراشکی گلوله های کوچکی بردارید و داخل آن را با مواد پر کنید. پیراشکی ها را در روغن سرخ کنید یا در فر بپزید. پیراشکی مرغ یک میان وعده عالی است. میتونید از خمیر یوفکا هم برای تهیه پیراشکی استفاده کنید.
مرغ بریان
مرغ را تمیز کنید و بشویید. مرغ را با نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر و روغن زیتون مزه دار کنید. درون شکم مرغ را با پیاز، هویج و کرفس پر کنید. مرغ را در فر با حرارت ملایم بپزید تا کاملا طلایی شود. در طول پخت، مرغ را با آب مرغ و زعفران آبپاشی کنید. مرغ بریان یک غذای مجلسی و لذیذ است. برای طعم بهتر، از آبلیمو هم استفاده کنید.
کوکو مرغ
مرغ پخته شده را ریش ریش کنید. تخم مرغ، پیاز رنده شده، جعفری خرد شده، آرد، نمک و فلفل را اضافه کنید و مخلوط کنید. در تابه روغن بریزید و کوکو را سرخ کنید. میتوانید از سیب زمینی رنده شده هم استفاده کنید. کوکو مرغ یک غذای سریع و آسان است. برای طعم بهتر، از ادویه های دلخواه استفاده کنید. کوکو مرغ را با نان یا برنج سرو کنید.
دلمه برگ مو با مرغ
برگ مو را در آب جوش بگذارید تا نرم شود. مرغ چرخ کرده را با پیاز داغ، برنج، لپه، سبزی دلمه و ادویه ها مخلوط کنید. داخل برگ مو را با مواد پر کنید و بپیچید. دلمه ها را در قابلمه بچینید و با آب و روغن بپزید. برای طعم بهتر، از آبغوره یا آبلیمو استفاده کنید. دلمه برگ مو یک غذای خوشمزه و مجلسی است. میتونید از گوشت چرخ کرده هم به جای مرغ استفاده کنید.
کباب تابه ای مرغ
مرغ چرخ کرده را با پیاز رنده شده، نمک، فلفل و ادویه های دلخواه مخلوط کنید. مخلوط را ورز دهید و در تابه پهن کنید. کباب را روی حرارت ملایم بپزید تا کاملا بپزد. میتوانید از گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای هم برای تزیین استفاده کنید. کباب تابه ای مرغ یک غذای سریع و آسان است. برای طعم بهتر، از زعفران هم استفاده کنید. کباب تابه ای را با نان یا برنج سرو کنید.
ماکارونی با مرغ
ماکارونی را آبکش کنید. مرغ چرخ کرده را با پیاز داغ و فلفل دلمه ای تفت دهید. رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل و ادویه های دلخواه را اضافه کنید. ماکارونی را با سس مخلوط کنید و دم کنید. میتوانید از قارچ هم استفاده کنید. ماکارونی با مرغ یک غذای محبوب و خوشمزه است. برای طعم بهتر، از آویشن هم استفاده کنید.






