۲۵ نکته الزامی آشپزی خانگی از زبان نی نی سایتیها
در این پست، خلاصهای از تجربیات کاربران نی نی سایت در زمینه آشپزی خانگی را برای شما گردآوری کردهایم. این نکات ساده و کاربردی میتوانند به شما در پخت غذاهای خوشمزهتر و سالمتر کمک کنند.
این نکات از دل بحث و تبادل نظر خانمهای خانهدار در نی نی سایت بیرون آمدهاند و اغلب راهکارهایی عملی برای حل مشکلات رایج در آشپزی هستند.
- 🌐برای جلوگیری از سر رفتن شیر، یک قاشق چوبی روی قابلمه قرار دهید.
- 🌐برای اینکه پیاز موقع خرد کردن اشکتان را در نیاورد، قبل از خرد کردن آن را به مدت ۱۵ دقیقه در فریزر قرار دهید.
- 🌐برای ترد شدن کتلت، داخل مایه آن مقداری پودر سوخاری اضافه کنید.
- 🌐برای خوشرنگ شدن قیمه، از رب گوجه فرنگی با کیفیت استفاده کنید و آن را قبل از اضافه کردن به گوشت تفت دهید.
- 🌐برای اینکه برنج قد بکشد، آن را قبل از پخت به مدت نیم ساعت در آب نمک خیس کنید.
- 🌐برای اینکه کیکتان پف کند، تخممرغها را به خوبی بزنید و از بکینگ پودر تازه استفاده کنید.
- 🌐برای اینکه سبزیجات بخارپز، رنگ خود را حفظ کنند، بعد از پخت آنها را در آب یخ فرو کنید.
- 🌐برای اینکه از سوختن ته دیگ جلوگیری کنید، از شعله پخش کن استفاده کنید.
- 🌐برای اینکه بوی بد کلم از بین برود، هنگام پخت آن، یک تکه نان در قابلمه بیندازید.
- 🌐برای اینکه ماکارونی به هم نچسبد، بعد از آبکش کردن، به آن کمی روغن اضافه کنید.
- 🌐برای اینکه بوی سیر از بین برود، بعد از خوردن آن، یک عدد سیب بخورید.
- 🌐برای اینکه پوست گوجه فرنگی راحت کنده شود، آن را به مدت چند ثانیه در آب جوش بیندازید.
- 🌐برای اینکه گوشت نرم شود، قبل از پخت آن را با آبلیمو و پیاز مزهدار کنید.
- 🌐برای خوشمزهتر شدن سوپ، از آب قلم استفاده کنید.
- 🌐برای جلوگیری از کپک زدن رب، روی آن کمی روغن بریزید.
- 🌐برای اینکه مربا شکرک نزند، از قند استفاده نکنید و فقط از شکر استفاده کنید.
- 🌐برای اینکه سبزیجات تازه بمانند، آنها را در کیسههای زیپدار در یخچال نگهداری کنید.
- 🌐برای جلوگیری از رطوبت گرفتن نمک، چند دانه برنج در نمکدان بریزید.
- 🌐برای اینکه سس مایونز خانگی نبرد، تمام مواد را به دمای محیط برسانید.
- 🌐برای اینکه سیب زمینی سرخ کرده ترد شود، قبل از سرخ کردن آن را در آب سرد خیس کنید.
- 🌐برای اینکه حبوبات زودتر بپزند، آنها را به مدت ۲۴ ساعت در آب خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید.
- 🌐برای اینکه آب گوشت خوشمزهتر شود، از قلم گوسفند استفاده کنید.
- 🌐برای اینکه کوکو سبزی پفکی شود، تخم مرغ ها را جداگانه بزنید.
- 🌐برای جلوگیری از خشک شدن مرغ در فر، داخل ظرف یک لیوان آب بریزید.
- 🌐برای اینکه بادمجان تلخ نباشد، قبل از پخت، آن را نمک بزنید و بگذارید نیم ساعت بماند.

این نکات، تنها گوشهای از دریای تجربیات آشپزی خانگی در نی نی سایت هستند. شما هم میتوانید با مراجعه به این سایت، از تجربیات دیگران بهرهمند شوید.
با آشپزی خانگی، هم سلامت خود و خانوادهتان را تضمین کنید و هم از طعم غذاهای اصیل ایرانی لذت ببرید.
25 نکته طلایی آشپزی خانگی از نی نی سایت!
1. فوت و فن برنج ایرانی
برنج رو خوب بشورید تا نشاستهاش گرفته بشه، اینطوری دون دون میشه. قبل از پخت، یکی دو ساعت خیس کنید. برای قد کشیدن بیشتر، یه قاشق روغن مایع به آب در حال جوش اضافه کنید. برای ته دیگ طلایی، زعفران دم کرده رو با روغن مخلوط کنید و ته قابلمه بریزید. شعله رو کم کنید تا برنج دم بکشه و شفته نشه. بعد از پخت، یه دم کنی بذارید و چند دقیقه صبر کنید تا بخارها خارج بشن. موقع سرو، برنج رو از ته قابلمه هم بزنید تا ته دیگ هم قاطی بشه.
2. قورمه سبزی خوشمزه
سبزی قورمه رو ریز خرد کنید و خوب تفت بدید تا رنگش تیره بشه. لوبیا چیتی رو از شب قبل خیس کنید و چند بار آبش رو عوض کنید. گوشت قورمه رو با پیاز داغ تفت بدید و ادویهها رو اضافه کنید. لیمو عمانی رو سوراخ کنید و نیم ساعت قبل از خاموش کردن به خورشت اضافه کنید. برای ترشتر شدن خورشت، از رب انار استفاده کنید. خورشت رو با شعله کم بپزید تا جا بیفته. اواخر پخت، یه تکه یخ به خورشت اضافه کنید تا روغن بندازه.
3. کتلت ترد و خوشمزه
سیب زمینی و پیاز رو رنده ریز کنید و آبش رو بگیرید. به اندازه کافی آرد نخودچی اضافه کنید تا مواد منسجم بشن. از ادویههای معطر مثل زردچوبه، فلفل سیاه و پودر سیر استفاده کنید. تابه رو خوب داغ کنید و روغن رو به اندازه کافی بریزید. کتلتها رو با حرارت متوسط سرخ کنید تا مغز پخت بشن. بعد از سرخ شدن، کتلتها رو روی دستمال کاغذی بذارید تا روغن اضافیشون گرفته بشه. برای طعم بهتر، مقداری جعفری خرد شده به مواد کتلت اضافه کنید.
4. رازهای آشپزی حرفه ای
همیشه از مواد اولیه تازه و با کیفیت استفاده کنید. به مقدار ادویه ها دقت کنید و از ادویه های تازه استفاده کنید. برای خوش طعم شدن غذاها، از سبزیجات معطر تازه استفاده کنید. غذاها رو با حرارت مناسب و زمان کافی بپزید. از امتحان کردن دستورهای جدید نترسید و خلاقیت به خرج بدید. قبل از شروع آشپزی، تمام مواد لازم رو آماده کنید. با عشق و علاقه آشپزی کنید تا غذاهاتون خوشمزه تر بشن.





