23 نکته شیرینی پزی از نی نی سایت: تجربیات ناب!
شیرینی پزی، دنیای شیرینی و خوشمزگی، همیشه جذاب بوده. اما گاهی اوقات فوت و فن های کوچیک، نتیجه کار رو زمین تا آسمون تغییر میدن. توی این پست، 23 نکته طلایی و کاربردی از تجربیات کدبانوهای نی نی سایت رو براتون جمع آوری کردیم تا شیرینی هاتون حرف نداشته باشن!
این نکات حاصل سالها تجربه و آزمون و خطا هستن و مطمئنیم که به دردتون میخورن. پس با ما همراه باشید:
- 🌐
نکته 1:
برای کیکهای اسفنجی، حتماً تخم مرغها رو قبل از بهرهگیری از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسن. - 🌐
نکته 2:
آرد رو قبل از استفاده حتماً الک کنید. این کار باعث میشه کیک سبکتر و پفکیتر بشه. - 🌐
نکته 3:
برای اینکه ته کیک خمیر نشه، از کاغذ روغنی استفاده کنید. - 🌐
نکته 4:
فر رو قبل از گذاشتن کیک، حتماً گرم کنید. - 🌐
نکته 5:
در فر رو در طول پخت کیک، به هیچ وجه باز نکنید، وگرنه پف کیک میخوابه. - 🌐
نکته 6:
برای جلوگیری از خشک شدن شیرینیهای خشک، بعد از پخت، اونها رو توی ظرف در بسته نگهداری کنید. - 🌐
نکته 7:
برای اینکه شیرینیها یکدست در بیان، از پیمانههای استاندارد استفاده کنید. - 🌐
نکته 8:
اگر خمیر شیرینی خیلی چسبنده بود، کمی آرد بهش اضافه کنید. - 🌐
نکته 9:
برای خوش عطر شدن کیک و شیرینی، از وانیل مرغوب استفاده کنید. - 🌐
نکته 10:
برای پف کردن بهتر کیک، بکینگ پودر رو با آرد مخلوط کنید. - 🌐
نکته 11:
اگر میخواهید کیک شکلاتی درست کنید، از پودر کاکائوی با کیفیت استفاده کنید. - 🌐
نکته 12:
برای تهیه خامه فرم گرفته، حتماً خامه رو قبل از زدن، توی فریزر قرار بدید تا کاملاً سرد بشه. - 🌐
نکته 13:
برای جلوگیری از ترک خوردن رویه شیرینیها، حرارت فر رو کمی کم کنید. - 🌐
نکته 14:
برای اینکه کیک به قالب نچسبه، قالب رو با روغن جامد چرب کنید و بعد آرد بپاشید. - 🌐
نکته 15:
به جای شکر سفید، میتونید از شکر قهوهای استفاده کنید. این کار به شیرینی طعم و عطر بهتری میده. - 🌐
نکته 16:
برای تهیه بیسکوییتهای ترد، از کره سرد استفاده کنید. - 🌐
نکته 17:
برای خوشرنگ شدن شیرینیها، قبل از پخت، روی اونها زرده تخم مرغ بمالید. - 🌐
نکته 18:
برای اینکه شیرینیها زود نسوزن، سینی فر رو در طبقه وسط قرار بدید. - 🌐
نکته 19:
اگر مواد کیک خیلی سفت بود، کمی شیر بهش اضافه کنید. - 🌐
نکته 20:
بعد از پخت کیک، اجازه بدید که کمی خنک بشه، بعد از قالب خارجش کنید. - 🌐
نکته 21:
برای اینکه شیرینیها یکدست بشن، از کاتر استفاده کنید. - 🌐
نکته 22:
برای تزئین کیک و شیرینی، از انواع مغزها، میوهها و شکلات استفاده کنید. - 🌐
نکته 23:
مهمتر از همه، با عشق و حوصله شیرینی بپزید!

منتظر نظرات و تجربیات شما در مورد شیرینی پزی هستیم!
نوش جان!
23 تجربه شیرین از نی نی سایت: فوت و فن های پخت شیرینی
1. راز پف کردن کیک: تخم مرغ ها را درست بزنید!
خیلی از مامانا توی نی نی سایت میگن که برای پف کردن کیک، تخم مرغ ها باید خیلی خوب زده بشن. حواستون باشه سفیده و زرده رو جدا بزنید و سفیده رو تا حدی بزنید که فرم بگیره و از ظرف نریزه. بعضی ها هم میگن اضافه کردن یه قاشق چایخوری بیکینگ پودر بیشتر، معجزه میکنه!یه نکته دیگه هم اینه که تخم مرغ ها باید به دمای محیط رسیده باشن. حتما از همزن برقی استفاده کنین تا سرعت عملتون بالا بره و نتیجه بهتری بگیرین. نگران نباشید، با چند بار تمرین قلقش دستتون میاد. تخم مرغهای کهنه پف خوبی ندارند!به آرامی مواد خشک رو به تخم مرغ ها اضافه کنید.
2. شیرینی خشک نرم: روغن جامد یا کره؟
برای شیرینی خشک نرم، خیلی ها توی نی نی سایت تجربه داشتن که بهرهگیری از روغن جامد به جای کره باعث میشه شیرینی لطیف تر بشه. البته کره هم عطر و طعم خیلی خوبی به شیرینی میده. میتونید نصف نصف استفاده کنید، هم نرم بشه هم خوش عطر!روغن صاف قنادی هم یه گزینه دیگه است. حتما مواد رو قبل از استفاده بذارید به دمای محیط برسن. از ورز دادن زیاد خمیر خودداری کنید. قبل از پخت، خمیر رو استراحت بدید.
3. جلوگیری از ترک خوردن شیرینی: دما و رطوبت
یکی از مشکلات رایج، ترک خوردن شیرینی هست. مامانا میگن دمای فر خیلی مهمه و نباید خیلی زیاد باشه. یه کاسه آب هم توی فر بذارید تا رطوبت کافی داشته باشه. بعضی ها هم میگن قبل از گذاشتن شیرینی توی فر، روش یه کم آب اسپری کنید. دقت کنید که خمیرتون خیلی خشک نباشه. مدت زمان پخت رو هم کنترل کنید تا زیاد از حد نپزه. از فر خیلی داغ استفاده نکنید!شکر و آرد رو خوب مخلوط کنید. فقط قبل از پخت، خمیر رو خنک کنید.
4. خمیر هزارلا: صبر و حوصله
خمیر هزارلا یه کم قلق داره و نیاز به صبر و حوصله داره. مامانا توی نی نی سایت میگن حتما باید بین هر بار تا کردن خمیر، اون رو توی یخچال بذارید تا استراحت کنه. ورز دادن زیاد هم باعث میشه خمیر سفت بشه. از مواد اولیه با کیفیت استفاده کنید. دما یخچال رو تنظیم کنید تا خمیر آب نشه. به ضخامت خمیر دقت کنید. از کره مخصوص استفاده کنید. نظم در تا کردن خمیر خیلی مهمه.
5. تزیین شیرینی: ایده های خلاقانه
توی نی نی سایت کلی ایده برای تزیین شیرینی هست. از شکلات آب شده و پودر قند گرفته تا انواع مغزها و میوه های خشک. میتونید از رنگ های خوراکی هم استفاده کنید. برای تزیین کیک هم خامه قنادی و ماسوره های مختلف خیلی کاربردی هستن. از ابزارهای تزیین شیرینی استفاده کنید. قبل از تزیین، شیرینی رو کاملا خنک کنید. از طلق های مخصوص برای طرح دادن استفاده کنید. تزیینات ساده هم میتونن خیلی شیک باشن.





